Livrări zilnice de luni până vineri orele 07:00 – 15:00

Telefon: +0771.441.057

Terra Sano Logo

Serviciile noastre aduc zâmbete la fiecare masă!

Meniuri personalizate pentru copii
Meniuri personalizate
pentru copii

Colaborăm strâns cu medicul pediatru și personalul nostru pentru a elabora meniuri personalizate adaptate nevoilor specifice ale fiecărei unități de învățământ. Meniurile sunt gândite pentru a asigura nu doar valorile nutritive obligatorii, ci și o diversificare benefică a preparatelor.

Meniuri personalizate
pentru diverse necesități
Meniuri personalizate
pentru diverse necesități

Echipa noastră și medicul pediatru colaborator creează și livrează meniuri speciale pentru copiii cu intoleranțe alimentare sau nevoi dietetice specifice, inclusiv intoleranțe la lactoză, ou, histamină, gluten, etc.

Conformitate și siguranță
alimentară
Conformitate și siguranță
alimentară

Meniurile pentru copii sunt supuse aprobării medicului nutritionist pediatru și sunt înregistrate la Direcția de Sănătate Publică Sibiu. Livrările se fac cu mijloace de transport autorizate de către Direcția Sanitar Veterinară.

TERRA SANO livrează exclusiv pe bază de contract, nu deține restaurant, nu reciclează și nu stochează preparate, nu livreaza comenzi sporadice.

Toate produsele se prepară și se livrează în aceeași zi și sunt însoțite de declarație de conformitate.

Livrare zilnică cu materii prime proaspete
Livrare zilnică cu materii prime proaspete

Calitatea este prioritatea noastră. Aprovizionarea zilnică cu produse proaspete garantează că fiecare masă este pregătită cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, menținând standardele noastre ridicate.

Analize periodice și transparență
Analize periodice și transparență

În parteneriat cu Direcția Sanitar Veterinară, efectuăm analize periodice pentru preparate, apă și igienă. Rezultatele acestor analize sunt disponibile pentru clienți la solicitare, demonstrând angajamentul nostru față de transparență și calitate.

Educație nutrițională
Educație nutrițională

Înțelegem importanța educației nutriționale în dezvoltarea copiilor. Ne implicăm în oferirea de informații și sprijin pentru promovarea unui stil de viață sănătos prin alimentație corectă și echilibrată.

Alegeți Terra Sano pentru servicii de calitate, meniuri personalizate și un angajament constant față de sănătatea și bunăstarea copiilor. 

Suntem aici pentru a oferi o experiență culinară sănătoasă și delicioasă în mediul educațional.